All on Four

 All on Four
 “ALL ON 4” YENİLİKÇİ DENTAL İMPLANT TEKNİĞİYLE KAYIP DİŞLERE ÇÖZÜM

 Kayıp dişler yüzünden zorluk çeken hastalar için dental implantlar en etkin çözümdür. Dental implantlar kendi doğal dişleriniz gibi bir görüntü verecek ve fonksiyonlarını o şekilde gerçekleştireceklerdir. Herhangi bir komplikasyon baş göstermesine karşın hayat boyu bir garantisi olacaktır.

 Ağzında hiç diş olmayan hastalar, konuşmada ve besinleri düzgün bir şekilde çiğnemede problemler yaşarlar. Bu da diğer sağlık problemlerinin çıkmasına sebep olabilir.

 Eğer gerçekten kullanımı pratik olmayan ve sürekli rahatsızlık veren takma dişleri kullanmaktan usandıysanız, değişiklik yapmanın zamanı gelmiş demektir. “All on 4 tekniği” olarak adlandırılan ve diş hekimliğinde yeni bir çağ açan implant tekniği mevcuttur.  Bu teknikle, bir gün içerisinde komple ve kalıcı dişlere sahip olacaksınız.

 Bu nedenle, bu yenilikçi teknikle, hem çok sayıda diş randevusuna gelmekten kurtulursunuz hem de kemik greftine gerek kalmaz.

 All on 4 tekniği, geleneksel implant işlemleri gibi değildir. Titanyum vidalar, doğru bir şekilde çene kemiğinize kaynadıktan sonra, yerleştirildikleri yerde sonsuza kadar kalacaklardır.

 Bilindiği gibi, geleneksel takma dişler, ne görüntü ne de ağızdaki konum bakımından doğal değildirler. Ayrıca, ağzınızdan kolaylıkla düşebilir ve size üzüntü ve hayal kırıklığı yaratabilir.

 All on 4 dental implantlar, teknolojideki son gelişmeler kullanılarak dizayn edilmiştir. Bu yüzden, bu implantlarla, geleneksel takma dişlerin ve köprülerin yarattığı sorunların hiçbirini bir daha yaşamak zorunda kalmayacaksınız.

 All on 4 implantlar hakkında bilmeniz gereken önemli noktalar :

Geleneksel implantlardakinin aynısı olan titanyum vida mekanizması kullanılmaktadır.
Geleneksel implantlarla all on 4 implantlar arasındaki en büyük fark, ağız içinde nasıl konumlandırıldıklarıdır. Tamamen dişsiz olan bir çenede kayıp dişlerin yerine konmak üzere 8 ya da 10 implant yerine, bu yeni teknikle sadece 4 implant gerekmektedir.
Ön kısımda, kemiğin en kalın olduğu yere 2 implant, çene kemiğinin arka kısmında ise 2 implant yerleştirilecektir. Öndeki implantlar 90 derecelik açıyla yerleştirilirken, maksimum sağlamlık sağlamak için arkadaki implantlar 45 derecelik açıyla yerleştirileceklerdir.
Bu 4 implant da yerleştirildikten sonraki adım, implantların üzerine köprü ya da kronların yerleştirilmesi olacaktır.
Gördüğünüz gibi, devrimsel all on 4 dental implant teknolojisi sayesinde işlem biter bitmez klinikten hemen ayrılabilirsiniz ve sonsuza kadar sizinle birlikte olacak yepyeni dişlere sahip olacaksınız.    
Copyright © 2016 | Sun Dental Clinic | Web tasarım Deltawebsistem