Diş Tedavilerini keyfe dönüştürüyoruz.

Diş Tedavilerini keyfe dönüştürüyoruz.
Diş hekiminizin koltuğuna uzandığınız ve solumaya başladığınızda Nitroz Oksit yüzünüze bir gülücük konduracak. Hastalarımızın rahatlamasında son derece etkili ve güvenilir olan bu metot milyonlarca insana diş tedavileri sırasında hissettikleri korku ve endişenin üstesinden gelmeleri için yardımcı oluyor.

Nitroz Oksit Nedir?
Nitroz Oksit diş tedavileriyle ilgili korku ve endişeleri ortadan kaldırmak maksadıyla saf oksijenle birlikte kullanılan bir gazdır. Solunduğu sürece, tedavi boyunca devam eden sakinleştirici doğal bir etkiye sahiptir. Gülme gazı olarak da bilinen bu gaz, özellikle bu etkisi sebebiyle, dünyada başta diş hekimliği olmak üzere birçok medikal alanda yaygın olarak kullanılmaktadır.

Nitroz Oksit Güvenli mi?
TAMAMİYLE. Nitroz Oksit bugün kullanılan en güvenilir sedatiftir. Hafiftir, toksik etkisi yoktur ve kullanımdan sonra çok kısa sürede doğal yollarla hiçbir etki bırakmadan vücuttan uzaklaşır. Yüksek kan basıncı, anjin ve hatta kalp krizi geçmişine sahip kişilerde dahi kullanılabilir.

Çocuklar İçin Güvenli mi?
KESİNLİKLE. Her çocuğu sakinleştireceğini gösteren birçok deneyimimiz olsa da, her çocuğun tedavisi için gereken seviye vardır. Bu seviye, diş hekimi tarafından kolayca belirlenebilir. Bilinçli Sedasyon çocuğunuzun korkularını yatıştırmak, ona iyi bir tedavi sunmak ve olumlu bir deneyim yaşatmak için en güvenli ve etkili sedasyon yöntemidir.
Copyright © 2016 | Sun Dental Clinic | Web tasarım Deltawebsistem